<div>Jag hade köpt hem ingredienser till att göra wienernougat för första gången i jul men tiden räckte inte till så det har legat i lådan och väntat på mig tills nu. Och nu mina vänner, nu har jag äntligen gjort detta världsenkla receptet occh kan mumsa på de små ljuvligheterna till kaffet varje eftermiddag. Detta måste ni testa!</div> <div> </div> <div> <div> </div> <div> </div> <div>Så jäkla enkelt att göra!</div> <div> </div> <div><strong>Du behöver:</strong></div> <div>100 gram mjölkchoklad (eller om man hellre vill mörkchoklad 70 % )<br /> 250 gram nougat<br /> 100 gram flagad mandel</div> <div> </div> <div>Sedan bara torrostar du mandeln lite snabbt och smälter nougaten över vattenbad samtidigt och när den är smält bryter du ner chockladen (jag blandade mörk choklad och mjölkchoklad för jag kunde inte bestämma mig, haha) och när allt är smält vänder du i mandeln försiktig innan du brer ut allt i en form och låter stelna.</div> <div> </div> <div>SÅ GOTT!</div> </div>