Om

Johanna Kajson, en energisk och glad 37-åring som har blivit Sveriges bröllopskoordinator med hela svenska folket efter att hon arrangerat allt ifrån Kenzas, Löwengrips och Maja Nilsson Lindeflöfs till halva fotbollslandslagets bröllop men även synts flitigt i Nyhetsmorgon. Hennes eget bolag Great Weddings har blivit ett starkt varumärke på den svenska bröllopsmarknaden och 2017 släppte hon sin bok ”Planera ditt drömbröllop” och har under flera år producerat bröllopspodden ”Drömbröllop med Johanna & gäster” samt miniserier på instagram om bröllopsplanering.

Johanna bloggar om sitt liv på ett ofiltrerat sätt och om hur man hittar den där balansen mellan föräldraskap, karriär och sig själv. Hon är mamma till sina söner Charles, 8 år och August som är 5 år och skriver om alla utmaningar en förälder ställs inför i dagens samhälle vilket brukar resultera i en engagerande diskussion i kommentarsfältet.

Läsarna här i bloggen är närvarande, involverade och ger alltid respons och Johanna når ett empatiskt kommentarsfält genom öppenhet och nolltolerans mot påhopp mot såväl sig själv som andra. Med sin öppenhet om svårigheten att bli gravid, ofrivillig barnlöshet och sin IVF-resa tillsammans med sin man har många hittat hjälp och stöd i bloggen.

Johanna delar även med sig om sin kämpiga resa med kroniska sjukdomar (hon lever med endometrios och en kronisk huvudvärk) och sprider pepp kring hur man ska tänka positivt i livet. I en filtrerad värld på internet försöker denna bloggen bjuda på flera inlägg rakt ifrån Johannas vardag med oredigerade och ärliga bilder och texter. Några fler hörnstenar för bloggen är inspiration, vardagsnjutning, relationstankar och entreprenörskap.

Kontakt: [email protected]