<div> </div> <div>Titta här vad vi har gjort i eftermiddag:</div> <div> </div> <div> <div> </div> <div> </div> <div>Bakat en blondie (vit chokladkaka som Isabella alltid tjatar om är det godaste som finns - ehh ja jag är beredd att hålla med henne!!! Har ni inte provat baka Roy Fares blondie så GÖR DET!) och provsmaka liiite. Den är egentigen till imorgon när min systerdotter Donna fyller 6 månader - hurra!! Ett halvår redan, otroligt!!</div> <div> </div> <div> <div> </div> <div> </div> <div>Det firade vi också med att låta henne gunga för första gången, ,gullungen. Hon lärde sig sitta själv förra veckan helt plötsligt och sedan dess har Charles och hon ÄNNU roligare ihop. Om möjligt, idag försökte Charles lära henne att hoppa...</div> <div> </div> <div> </div> <div>Hur som - Roy Fares recept på Blondie är:</div> <div> <h2 class="ingredients-title">Du behöver</h2> <ul> <li><span class="ingredient">330 g</span> <span>vit choklad</span></li> <li><span class="ingredient">160 g</span> <span>smör</span></li> <li><span class="ingredient">220 g</span> <span>vetemjöl (3,75 dl)</span></li> <li><span class="ingredient">10 g</span> <span>vaniljsocker (1 msk)</span></li> <li><span class="ingredient">7 g</span> <span>salt (1 tsk)</span></li> <li><span class="ingredient">165 g</span> <span>ägg (3, rumstempererade)</span></li> <li><span class="ingredient">90 g</span> <span>strösocker (1 dl)</span></li> <li><span class="ingredient">70 g</span> <span>vita chokladknappar eller grovhackad choklad</span></li> <li><span class="ingredient">30 </span> <span>färska hallon</span></li> </ul> <div> <h2>Gör så här</h2> <ol> <li><span> Sätt ugnen på 165 grader. Smörj en fyrkantig form, 30 x 21 cm, med smör på kanterna och täck<br />botten med bakplåtspapper.<br /></span></li> <li><span> Hacka chokladen och smält den och smöret i ett vattenbad eller försiktigt i mikron. Blanda vetemjöl, vaniljsocker och salt i en bunke. <br /></span></li> <li><span> Vispa upp äggen fluffigt och vispa ner sockret. Rör ner den choklad- och smörblandningen. Tillsätt de torra ingredienserna och blanda noga. <br /></span></li> <li><span> Fördela smeten jämnt i formen, strö över knappar av vit choklad och hallonen. Grädda mitt i ugnen i 25 minuter. Kakan ska endast få lite lätt färg. Låt svalna helt och skär sedan i bitar. </span></li> </ol> </div> </div> <div> </div> <div>Alltså MUMS! Man kan också bara äta smeten om man hellre vill det... Mmmm..</div> <div> </div> <div>Sen har jag skrivit lite på boken och nu blir det kvällsmat och total vila. Tror jag ska gå och lägga mig redan nu vid nio dessutom. Helt slut.</div> <div> </div> </div> </div>