Jag sprang över Josefin Knaves 3 bästa julgottis recept och hennes smörkola med hanvssalt testade jag att slänga ihop och herregud vad gott det var - jag säger bara denna måste ni göra!!! Recept lånat från Knaves blogg, spana in hur man kan kombinera det med mörk choklad och jordnötter också, testade den med.... Smörkola med havssalt Du behöver: 100 g smör 2 dl vispgrädde 3 dl strösocker 1 dl ljus sirap 1 tsk vaniljsocker (ev lite flingsalt) Gör såhär: Smält smöret i en tjockbottnad och stor kastrull. Rör sedan ner resten av ingredienserna och låt koka under uppsikt i cirkus 15-30 minuter. Rör om då och då, men inte för mycket (för då blir det luftigt och fudgeigt), och tänk på att smeten är dödsvarm. Gör kulprov för att få reda på när kolan är färdig. Det varierar från gång till gång beroende på kastrull, spis och så vidare - för mig tog det över 30 minuter denna gången. Häll upp den i knäckformar och strö lite flingsalt på om du vill ha en liten twist på det hela. Låt svalna helt innan du skär upp den i bitar som du slår in med smör- eller bakplåtspapper. Vad är ert bästa julgodisrecept?