Vilken supermysig första advent vi haft trots skitvädret - det verkar ha varit kass väder i hela Sverige? Vi hann göra mina favorit julgodisar och jag tänkte att ni ska få receptet på dem, Leilas rocky road och pepparkakspops som liksom smäääälter munnen. Gillar du pepparkaksdeg så kommer ni ÄLSKA dessa pepparkakspopsen. Rocky road 200 g mjölkchoklad 1 påse dumlekola 2 dl mini marshmallows 1 dl salta jordnötter 1 dl skalade pistagenötter Flingsalt 1.Smält chokladen på låg värme i vattenbad. 2.Klipp dumlen mitt itu och blanda samtliga ingredienser utom flingsaltet i en skål. 3. Lägg rocky roadsmeten på bakplåtspapper på en bricka, toppa med lite flinsalt och låt stelna i kylskåp. 4.När chokladen har stelnat kan du skära upp små bitar och lägga i en fin burk. Världens mumsigaste pepparkakspops 1 pkt Ballerina pepparkaka 100gr philadelphiaost 150g mjölkchoklad 1. Mixa kexen till smulor (lättast är att först krossa dem med en mortel eller liknande och sedan mixa i mixer). 2. Häll i philadelphiaosten och mixa till en smet. 3. Rulla små kulor av smeten och lägg på en tallrik. Låt kulorna stelna i kylen eller frysen. 4. Smält mjölkchokladen över vattenbad. Doppa kulorna och lägg i små formar eller på en bakplåtspappersklädd plåt och låt stelna i kylen. Charles har busat runt i sin London-vakt-dräkt som han fick i present av Alex bror som bor där just nu och det var ju passande för syrran och Alex är faktiskt i London just nu. De såg Lejonkungen igår och jag kom att tänka på när vi var i London förra året och Charles var typ 7 veckor i magen. Måndagen efter skulle vi få komma tillbaka till IVF-kliniken och senom hjärtat slog eller inte - och där syntes en liiiiten räcka med en pickande prick. Magi! Huuuur söt är den här dräkten?? Det är liksom glitter i guldet!! Nu ska jag natta Charles och sen väntar te och solsidan. Ha en fin söndag!