<div style="text-align: center"></div> <div style="text-align: center">Vad härligt att ni var så många som var pepp på julen - första tipset är inför julbaket och en riktigt smart liten förberedelse...</div> <div style="text-align: center"></div> <div style="text-align: center">Saffran är ju rätt dyrt och för att få ut mesta möjliga smak bör du blötlägga din saffran i alkohol - ju längre tid destu bättre!</div> <div style="text-align: center"></div> <div style="text-align: center">Ta ett par matskedar av valfri vätska och blanda med 1 gram saffran och 1 msk socker i en burk som du låter stå minst ett dygn men ju längre tid destu bättre - därav gör jag min redan nu! Se till att burken sluter tätt och ha saffransblandningen mörkt i skafferiet.</div> <div style="text-align: center"></div> <div style="text-align: center"> </div> <div style="text-align: center"><i>Man kan ta konjak, whiskey, vodka eller utan alkohol såklart om man inte vill ha med det men alkoholen försvinner vid upphettning och spriten lämnar ingen smak i sig i de färdiga bullarna.</i></div> <div style="text-align: center"><i><br /></i></div> <div style="text-align: center"> </div> <div style="text-align: center"><i>Jag gör rätt mycket som ni ser, köpte en massa i Dubai i januari som nu äntligen ska bakas på!</i></div> <div style="text-align: center"><i><br /></i></div> <div style="text-align: center">Klart! Bara att ta fram när det är dags för lussekatter eller andra saffranskakor och jag får nog säga stt jag blev sugen på att börja baka nu också....</div> <div style="text-align: center"></div> <div style="text-align: center"></div> <div style="text-align: center"><i><br /></i></div>