<div style="text-align: center"> <div> </div> <div> </div> <div>Nu åt jag ju inte exakt den biten som Martin äter här på bilden men detta var alltså förrätten på systerns och Alex bröllop i juli och det var något av det godaste jag ätit någonsin faktiskt! Ett bra tips till alla er som planerar ett lite mer avslappnat eller super festligt bröllop där ni är rädda för att det blir stelt under middagen är att göra som vi gjorde i somras på detta bröllopet. Nämligen servera alla rätter lite mer family-style i mitten av runda bord så får man plocka därifrån till sin egen tallrik, det ger en härligare stämning vid bordet och man får faktiskt ta det man tycker är gott. Sen kan man fortfarande servera superlyxig mat <em>(som här, dessa kockarna var och ÄR så sjukt duktiga - spana in <span style="line-height: 115%;font-family: 'Calibri','sans-serif';font-size: 11pt">Saltimporten</span> i Malmö)</em> och se till att det serveras på ett ruskigt snyggt sätt. Vi körde all in på platåer och snygga skålar och fat - finns det något läckrare än ett högt platåfat?! <em>(Jag har haft bröllop med skaldjursplaåter till huvudrätt också, riktigt uppskattat!) </em></div> <div> </div> <div>Förrätten var en sjukt god och fräsch fiskrätt där man tog ett salladsblad och fyllde med rimmad lax smaksatt med lime, koriande och vårlök och till det toppade man rostad lök och cilimayo!! - På riktigt något av det godaste jag ätit!</div> </div> <div style="text-align: center"> </div> <div style="text-align: center"> </div> <div style="text-align: center"> </div> <div style="text-align: center">Detta är en del av <a href="http://emilydahl.se/infor-arets-bloggjulkalender-pepp-och-hurra/">Emily Dahls julkalender</a>.</div>