<div style="text-align: center">Ett av dagens alla missions är att ge mig på macaronsbakning igen.</div> <div style="text-align: center">När jag var hemma hos Emelie i veckan berättade hon att hon skulle prova konsten att baka macarons och jag blev sugen att ge mig på det igen, jag också. Jag har ju provat (och misslyckats) ett par gånger innan men jag ska ärligt erkänna att jag kaxigt nog skitit i allt vad "<em>ta ut äggvitan 24h innan" </em>och "<em>sikta både mandelmjölet och florsockret noggrant" </em>heter alla andra gånger. Jag trodde inte det skulle spela så stor roll, men tji fick jag!</div> <div style="text-align: center">Denna gången har varje moment fått ta sin tid och visst blev de slätare och finare!</div> <div style="text-align: center"> <div> </div> <div>Dessa rosa ligger på tork och väntar på sin fyllning, jag gjorde vita och vita med kakaodust på också men de var svårare att få till med min sprits.</div> <div>MEN! Vet ni vad, detta är nog inget för mig. Jag blir så frustrerad! Varje moment ska göras med tålamod och noggranhet och sån är inte jag när jag lagar mat och bakar. Jag är mer "hejhopp, vi testar lite här och där" typen så att stå och sikta florsocker och mandelmjöl i 45 minuter är inte riktigt min grej.</div> <div>Nej, det får bli Ladurée för hela slanten från och med nu, de är värda sina 22kr styck!</div> <div>Unga Fru Kajson</div> </div>