<div style="text-align: center">Det blev en lugn hemmakväll med svenska majskolvar och vårt örtsalt från <a href="http://ungafrukajson.se/2013/june/osterlens-kryddor-och-de-ljuvliga-lavendelfalten.html" target="_blank">Österlens kryddor</a> och mys i soffan ikväll efter en hektiskt vecka. Skönt! Men jag hann ju busa till det med en tidig AW innan dess minsann så jag fick ju lite av var. Jag tror svenska majskolvar får bli sensommarens kvällsmat. Koka 8 minuter i saltat vatten bara!</div> <div style="text-align: center"> </div> <div style="text-align: center"> <div> <div> </p> <div> </div> <div>Jag såg förresten att de söta burkarna från Österlens kryddor även säljs här uppe i Stockholm också, borta vid Österlen någonstans. Vi var ju med i någon <a href="http://ungafrukajson.se/2013/june/nar-jag-inte-hinner-blogga.html" target="_blank">artikel</a> från Ysta Allehanda från de ljuvliga kyrddfälten efter vårt besök där i somras, åh jag vill tillbaka nästa sommar igen!</div> <div> </div> <div>Unga Fru Kajson - <em>a Great Blogg</em></div> <div> </div> <div> </div> </div> <div> </div> </div> </div>