Hej, hej! Nu är jag hemma från jobbet och jag måste säga att första dagen efter semestern gick helt okej! Hade massor att göra så tiden sprang iväg men det funkade bra och jag blev inte så där "eftermiddagsnap"trött som jag trodde att jag skulle bli! Nu har jag minsann hittat ett Per Morberg-recept till som lät sååå gott så jag vill få det serverat nu, nu, NU framför mig! Nämligen FLÄDERBLOMSPARFAIT! Smaka på det ordet hörreni, mmm... Det bästa med hans recept är att de är när de är så här lätta att göra! Här kommer receptet: Per Morbergs Fläderblomsparfait:3 dl vispgrädde3 st äggulor1 dl florsocker0.5 dl koncentrerad fläderblomssaft 1. Vispa äggulorna med sockret kraftigt till fluffigt skum. 2. Vispa grädden hårt. Blanda i den koncentrerade flädersaften. 3. Vänd ner grädden i äggsmeten. Klä en avlång form med plastfolie. 4. Fyll upp formen med parfaitsmeten. Ställ i kylen i 3 timmar. Låt tina 20 minuter innan servering. 5. Serveras med färska bär eller sylt och en klick vispad grädde. //FrökenKajson