Oj, oj, oj vilken dag jag har, trots att jag ville försöka ta det lugn idag så har möten avlöst varandra (dock bara över Skype och telefon vilket är skönt) och jag har hunnit göra en lång intervju med Dagens industri om bröllop och ekonomi som kommer ut om någon vecka... Och så har vi haft möte om bröllopsappen som vi släpper i vår, vad tror ni om att den ska heta "Bröllopsplanering med Great Weddings" ? Eller "Drömbröllop med Great Weddings" eller ska man använda sig av "med Johanna Kajson" som på boken? Så svårt det där med titlar tycker jag... Hur som, jag slängde ihop lunchen samtidigt som Skypemötet om appen och det blev SÅ gott så jag måste tipsa er om receptet, det är dessutom vego vilket passar bra eftersom det är Vegetariska dagen på torsdag. Man river bara 200g skalad potatis grovt och kramar ur vätskan och sen river man i 100g haloumi och blandar ihop det och steker i smör och olja. Jag toppade med stekt babyspenat, yoghurt, lättstekta körsbärstomater och lite salt och peppar. SÅ GOTT och ENKELT. Potatis och halloumi är två saker jag oftast har hemma ändå. Nu ska jag spela in veckans vlogg, har inte hunnit det innan så den kommer upp senare idag, ska försöka spela in utomhus så jag får lite frisk luft och dagsljus under tiden, någonstans måste jag ändå försöka ta det lugnt för både magen och huvudet gör ont efter helgens intensiva jobb....