Nu så!! Jag serverade en glutenfri äppelpaj på kräftskivan i fredags och alla sa att det var den godaste äppelpajen de någonsin ätit så jag lovade att dela med mig av receptet och det kommer här till er nu också! Jag glömde fota den för det var ju fullt ös med barnen och härligheter och inte kunde jag veta att den skulle bli sån succé, haha. Ingredienser 225 g smör4,5 dl glutenfri havregryn2 1/4 dl strösocker1,5 tsk bakpulver1,5 tsk vaniljsocker0,5 tsk flingsalt3,5 dl glutenfri mjölmix5-7 äpplen beroende på storlek1,5 tsk kanel Gör så här: Smält smöret i en stor kastrull. Rör ner alla ingredienser utom äpplen och kanel i det smälta smöret. Skala äpplena och skär dem i bitar. Lägg äppelbitarna i en smord pajform. Pudra över kanel. Fördela pajsmeten ovanpå äpplena. Grädda pajen i mitten av ugnen i 200 grader i ca 25-35 minuter beroende på hur tjock lager pajdeg du har - jag har ju gärna ett tjockt lager!! Servera med vaniljvisp, mmmm Receptet jag utgick ifrån var detta men jag ändrade om det lite efter vad jag gillar.