När man ändå gräver ut pumporna till halloween så har jag tänkt i alla år att man borde kunna baka något på innehållet istället för att slänga det och i år tog jag tag i att googla recept för ett naturligt glutenfritt, gott pumpabröd! Ingredienser: 3 dl havremjöl 1 dl bovetemjöl 3,5 dl filmjölk 2 ägg 1 dl finriven pumpa 2 tsk bikarbonat 1 tsk salt 1 msk Psylliumhusk 1 msk pumpafrön Gör så här: Vispa ihop ägg och filmjölk. Tillsätt psylliumhusk och låt stå i 5 min. Mät upp bovetemjöl, havremjöl, salt och bikarbonat och rör ihop till en klumpfri och kladdig smet. Finriv pumpa och rör om tills allt blandats. Fyll formen med bakplåtspapper. Häll i smeten och jämna till och strö över lite pumpafrönoch grädda näst längst ner i ugnen i ca 50 min, 180 grader.