Glad lördag från mig mitt i men boysweekend med barnen! Rickard åkte ju i torsdagsmorse och det är faktiskt riktigt mysigt att vara själv med dem på helgen när man inte ska jonglera jobb eller annat samtidigt! Vi har varit på Charles fotbollsträning och lagat lunch och käkat och lekt och spelat spel och varit på Charles golfträning också. Succé-lördag! MEN det var ju inte ser jag skulle skriva om utan om den magiska glutenfria tomatpizzan på smördeg som mamma började göra i somras som vi åt igår igen. SMARR! Köp ricotta, glutenfri smördegsbotten, parmesan, vitlök och tomater och någon färskt krydda. Blanda en halv burk ricotta med 1 dl riven parmesan och pressa i em vitlöksklyfta och bred ut på den glutenfria smördegsbotten som du rullat ut på plåten. Skär tomater och lägg över och toppa med basilika eller persilja eller rosmarin beroende på vad du gillar. In i ugnen på 175 grader i ca 20 minuter eller tills den ser färdig ut - är och NJUT! Jag tänker att man kan göra löjromspizza på samma princip men skippa vitlöken eller göra en potatispizza. Gud så gott! Trevlig lördag!!