PÅSKLOV mina vänner! Eller nja, jag jobbar idag men barnen är hemma hos mamma och pappa på "Fritids Vallmo" och vi får flitigt bilder med gulliga små kusiner målar små ägghalvor, tränar på att hjula och bygger kojor. Själv sitter jag och jobbar med bröllop, det är sååå många små detaljer som ska synkas, synkas, synkas. 6 olika båtar som ska bokas på en dag, en artists enooorma rider osv osv osv. Inte så kul för er att läsa om kanske så istället tänkte jag bjuda på ett SÅ HIMLA GOTT och lite mer matigt pannkaksrecept som både jag och barnen verkligen älskade när vi åt det igår! Det är havrepannkakor som är fluffiga så jag sålde in dem som american pancakes till barnen. Slurp sa det så var alla slut! Receptet finns här. Eller äsch vi lägger det här också: Ingredienser: 3 bananer (bruna och ”äckliga” går TOPPENBRA) 6 ägg 1 dl grekisk yoghurt 5 dl fiberhavregryn 2 tsk bakpulver 1 tsk vaniljpulver 1 nypa salt Gör så här: 1. Mixa bananer, ägg och grekisk yoghurt. 2. Häll sedan i resterande ingredienser 3. Se till att blanda ut bakpulvret med havregrynen lite och mixa ihop allt till en smet 4. Grädda på medelvärme/ lite högre. Vänd pannkakan när det börjar bubbla på ytan.