ÅH jag är så skööööör. Började igår eller egentligen i måndags och det släpper inte, skör, ledsen, matt, trött, orkeslös, splittrad. Antagligen är det ju hormoner och PMS men man kan ju inte alltid avboka hela sitt liv så fort man har PMS, även om man helst skulle avboka både jobb, träning och andra uppdrag. Jag tänkte springa igår men det gick inte ihop sig på kvällen jag var så slut efter stranden så då tänkte jag springa med löpvagnen idag men alltså NEJ det gick inte. Det åskade hela natten och var GALET varmt och tryckande så hela familjen sov väldigt dåligt och sedan är det lika varmt idag och tryckande Man svettas om man står still typ. Så jag promenerade ner till havet med August imorse för att få den lilla bris man kunde hitta där. Han grät i vagnen både dit och hem, är en sån dag idag. Phu. Men när jag stirrade på havet insåg jag iaf att jag inte skulle springa med August i vagnen idag. Kanske kan springa på pannbenet ikväll men nej, jag gjorde istället yoga så fort han hade somnat. Gjorde denna för ryggen och det var så skönt eftersom jag har ont i axlarna och nacken efter att ha legat med halva kroppen utanför sängen två nätter i rad, haha. Och så lagade jag lunch idag, Linnéas skafferi hade en vegetarisk lasagne jag handlade hem ingredienserna till förra veckan som jag tänkte att jag kunde göra lite snabbt - det blev dock med en gråtandes, klängandes August genom hela MEN både jag och August älskade den. Supergod, blir spännande att se vad Charles tycker i eftermiddag men den var urenkel (och billig!) att göra! Recept av bästa Linnéa: Vegetarisk lasagne med Keso: 15 cm purjolök 2 vitlöksklyftor olja att steka i 2 msk tomatpuré 1/2 dl rött vin 2 fp á 390 g krossade tomater 2 tsk grönsaksbuljongpulver ca 1 dl vatten salt & svartpeppar färsk persilja och basilika lasagneplattor 500 g keso ca 2 dl riven, lagrad ost Finhacka och skölj purjolöken. Finriv vitlöken. Fräs purjolök och vitlök i lite olja på medelvärme tills den mjuknat helt. Tillsätt tomatpuré och vin. Låt allt fräsa en liten stund. Ha sedan i krossade tomater, buljong och vatten. Låt allt puttra utan lock tills tomatsåsen tjocknat, Smaka av med salt och peppar. Finhacka färska örter och låt de koka med under ett par minuter. Varva tomatsås, keso och lasagneplattor i en form. Avsluta med att strö ett lager riven ost över lasagnen. Gratinera i 225°C i cirka 25 minuter eller tills lasagneplattorna är helt mjuka och osten fått fin färg.