Hittade de här gamla bilderna i mitt arkiv på en väldigt festlig och enkel dessert att servera i påsk - nämligen vit chokladpannacotta i kinderägg med en liten bit mandarin på toppen för att få det att se ut som ett ägg helt enkelt. Kul ju. Vit chokladpannacotta är en favorit jag glömt bort lite, så himla enkel att göra ju och ordet "pannacotta" får det att låta hur avancerat som helst men det är plättlätt: Vit chokladpannacotta Du behöver: 1 gelatinblad 1/2 vaniljstång 100 g vit choklad, hackad 2 dl vispgrädde 2 msk mjölk Så här gör du: Lägg gelatinbladet i iskallt vatten 5 minuter. Snitta vaniljstången på längden och skrapa ur den i gräddmjölken som du kokar upp, släng i vaniljstången också under uppkoket. Ta kastrullen från plattan och fiska upp vaniljstången och släng och blanda sedan i gelatinbladet och den hackade chokladen för att smälta under omrörning. Låt stå kallt ett par timmar i kylen i portionsformar. En annan superenkel påskdessert som vi alltid gör på påsken i min släkt är "stekt ägg" som istället är en rulltårta som du skär av en bit av och lägger vispad grädde på och sedan en inlagd persikabit i mitten. Voila - det ser ut som ett stekt ägg! Hur fint hade mamma gjort här med påskliljor som står på sina egna stjälkar i ett vattenbad av vitsippor? HEJ VÅREN säger jag bara.... I eftermiddag ska vi börja gå loss lite med påskpyntet här hemma tänkte jag.