Glaaaaaaad Fredaaaaag!!!! Igårkväll körde jag en bröllopslive på min instagram tillsammans med influencern Emelie Walles som ska gifta sig nästa år, ni hittar den här. Och jag tänkte köra några bröllopslive under våren eftersom jag inte hinner producera podden och släppa avsnitt i vår. Foto Smallpigart Andra saker jag gjort idag är att bolla med en brud om en ballongbåge, ovan fick inspirera lite för känslan av en stor maffig där man kan sticka i blommor - för att få det lite billigare kan man sticka i grönska istället för att göra den mer levande. Vad har mer hänt senaste dagarna? Jo jag gjorde en riktigt god restlunch som blev med lite pajfeeling - receptet hittar ni här. Bara två tortillabröd i botten och sen i med massa grönsaker och två vispade ägg och lite fraische (alltid lika svårt att stava till, haha.) SÅ enkelt och gott! Helgtips! Ett annat helgtips är att åka ut till Holmanäs Gård där Chef Bergh öppnat sin restaurang nu, Vive. Vi åt där igår på lunchen och allt var som vanligt supergott - mest otrolig var denna fattiga riddare på gårdagens bröd som var SÅ SJUKT GOD. Vi delade den på tre och jag unnade mig att smaka lite också trots både gluten och socker. SÅ VÄRT, jag kände förundran och njutning på ett sätt som nog skickade ut så mycket antiinflammatoriska signaler till hela kroppen så det blev en positiv effekt trots allt på tarmfloran, haha. Det var det - nu tar vi helg va? Rickard har gjort laseroperation på sina ögon idag så jag har varit chaufför. Körde premiär på barfota i loafers idag. KOM NU VÅREN DÅ!