Just det, ni önskade ju receptet på den där glutenfria goda broccolipajen jag bakade för några helger sen, den blev urgod och jag som älskar pajer men sällan orkar laga det tyckte den var enkel och skönt att veta att den är mättande, proteinrik och full med bra och nyttiga grejer - recept från Nillas kitchen Ingredienser: 200 g kikärtsmjöl 0,5 tsk salt 2 tsk bakpulver 4,5 msk olja, olivolja eller kallpressad rapsolja 5 msk kallt vatten 2 medelstora potatisar, kokta kalla 1 liten gul lök, skivad En näve minitomater ca 250 g broccoli ca 50 g fetaost eller mer efter smak 6-8 st ägg salt och peppar Pajdegen gjorde jag så här: Mät upp och blanda torra ingredienser i en bunke. Tillsätt olja och vatten och knåda ihop till en deg. Låt stå i kylskåp i en timme och sen stod det att man skulle kavla ut degen tunt mellan två bakplåtspapper och sedan lägga över den utkavlade degen till en pajform men DET lyckades jag inte alls med så jag tryckte ut den i en pajform som vanligt. Förgräddning: 200°C ca 15 min Pajen: Medan du förgräddar pajskalet så skiva och stek löken i olivolja tills att den är genommjuk och lite ljusbrun. Dela broccolin i bitar och koka i väl saltat vatten i ca 1 minut. Vispa ihop äggen med salt och peppar. Fyll det förgräddade pajskalet med skivad, kokt kall potatis, broccoli, skivad tomat, stekt lök. Häll över äggen och smula fetaost över. Grädda i mitten av ugnen i 200°C i ca 35 min eller tills att äggen stannat helt (jag skakade formen för att se så det var stelt). Ät och njut! Jag serverade den med råven rödkål som jag masserat med olivolja, salt och peppar.