<div style="text-align: left">Okej kompisar, det är <a href="http://ungafrukajson.se/2016/august/kraftskiva-i-rogla.html" target="_blank">kräfttider</a> och ni är flera som önskat lite <a href="http://ungafrukajson.se/2015/august/kraftskivan-i-det-fria-2.html" target="_blank">festliga tips</a> för bästa skivan så here we go!</div> <div style="text-align: left"> </div> <div style="text-align: center"> <div style="text-align: left"> </div> <div> <div style="text-align: left"> </div> <div> <div style="text-align: left"> </div> <div style="text-align: left"> </div> <div style="text-align: left">- <a href="http://ungafrukajson.se/2014/august/den-perfekta-kraftskivan.html" target="_blank">Partykitt</a> till alla i de påsarna som man köper räkor i - de håller nämligen perfekt för att slänga kräftskalen i efter hand och alla har sin egen lilla påse att tömma sin tallrik ut - mindre kladd och fix för dig som värdpar också.</div> <div style="text-align: left"> </div> <div style="text-align: left">- Våtservetter i överflöd är alltid en bra idé - lägg i en i partykittet men se också till att det finns en skål med fler någonstans då man tenderar att vilja ha fler än en. I mitt partyktit hade jag också en vanlig vit servett, sugrör och kräfthatt. Vill man gå all in kan man ju ha snapshäfte och hakklapp däri också.</div> <div style="text-align: left"> </div> <div style="text-align: left">- Jag gillar idéen med att varje gäst får en halv citron på sin plats också - varför inte sätta bordsplaceringen däri (enkast möjligt är att skriva ner namnet på en vit lapp och limma på en tandpetare och peta i citronen) citronen kan användas att tvätta sina händer med eller klämmas över maten.</div> <div style="text-align: left"> </div> <div style="text-align: left">- Röda kräftor är vackra som en del i dukningen - se till att fylla upp burkar eller stora fat på fot även om ni har ett buffébord md resten av kräftorna.</div> <div style="text-align: left"> </div> <div> <div style="text-align: left"> </div> <div> <div style="text-align: left"> </div> <div style="text-align: left"> </div> <div style="text-align: left">- att köpa kräftstjärtar och lägga i fina burkar med skylten "kräftstjärtar för den late" är en kul idé, många gillar att göra kräftmackor och att då slippa skala några kräftor är ju toppen - haha.</div> <div style="text-align: left"> </div> <div style="text-align: left">- vi brukar skära upp pajerna i mindre bitar så man kan ta dem med handen, smidigt för alla och lättare att hantera.</div> <div style="text-align: left"> </div> <div style="text-align: left">- även om man kör papperstallrikar är mitt bästa tips att ändå ha riktiga bestick istället för plastbestick eftersom de ofta går sönder och känns ofräscha - att diska ett gäng bestick är inte så jobbigt, framförallt inte om man kör papperstallrikar och plastglas.</div> <div style="text-align: left"> </div> <div style="text-align: left"> <div> </div> <div> <div> </div> <div> <div> </div> <div> </div> <div> - Finaste ljusstakarna gör du av vin eller bubbelflaskor och vill du lyxa till det lite extra för dina gäster så kör du kökshanddukar som servetter, vi hängde dem på träbordet under tallriken och det blev en fin detalj men framförallt urpraktiskt att alla kunde använda dem som både servett och hakklapp. Enkelt att slänga i tvätten efter och köper du 4-pack på IKEA är det billigt.</div> <div> </div> <div> <div> </div> <div> </div> <div>Sista tipset får bli att välja ut ett gäng sånger och göra ditt eget sånghäfte, tycker du det är kul att layota så gör det - här har jag jobbat med skaljdurstemat istället för bara kräftor och på baksidan var sångerna.</div> <div> </div> <div>LYCKA TILL OCH CHEERS!</div> <div> </div> <div> </div> </div> <div> </div> </div> </div> </div> <div style="text-align: left"> </div> </div> </div> </div> </div> </div>