<div style="text-align: center">Jag sitter fortfarande och jobbar och ett gigantiskt sötsug kom över mig och då kom jag att tänka på den gigantiska dessertbuffé vi bakade till min systerst 30årsfest för några veckor sedan. Åhh vilka bakverk vi hade! Ska ni ha dessertbuffé och baka själva så rekommenderar jag er att börja i tid med det som går att frysa in och fokuserar på att blanda upp med godisbuffé som du kan köpa. Syrran ville inte att vi bakade allt då den tiden inte fanns så vi blandade upp med godis och småkakor som var fyllda med pastellfärgade krämer och sylt i rött, rosa och gult. Men annars är ju tårtor ett bra tips att blanda upp med, de tar stor plats och fångar ögat!</div> <div style="text-align: center"> </div> <div style="text-align: center"> <div> <div> </p> <div> </div> <div> <div> </div> <div> <div> </div> <div> <div> </div> <div> <div> </div> <div> <div> </div> <div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div>Unga Fru Kajson - <em>a Great blogg</em></div> </div> </div>