VILKEN HELG! Började morgonen med sooovmorgon efter en härlig pizza-AW hemma hos mamma och pappa igår där de gjorde pizzor på pizzastenen på grillen. SÅ GOTT - och som alla andra var vi inspirerade av Benjamin Ingrossos program på fyra, har ni sett det? Så himla härligt och såå sugen man blev på pasta och pizza! August var supertrött efter hela förskoleveckan och somnade POFF i mitt knä 18:30 (han brukar somna vid 20-tiden) så jag la honom i mammas och pappas säng och så fick han sova kvar där hela natten medan jag, Rickard och Charles traskade hemåt under fullmånen och somnade tillsammans direkt (eller nästan - fullmånen är ju inatt men den lös SÅ klart och det var stjärnor överallt och liksom ljust av dess starka ljus. En så himla vacker promenad) Och imorse sov vi ut alla tre och åt frukost här nere i lugn och ro innan vi hämtade hem en pigg och glad August som hade sovit kanon hos mommo o moffa så alla var nöjda och glada. SÅ skön start på helgen! Barnen fick bada sig rena och sen tog vi oss ut i det vackra vårvädret. Hel vindstilla och så oehört ljuvligt att fika nere på på stranden... Jag hade köpt Picards macaroons för några helger sedan, tror det var till alla hjärtans dag men vi glömde dem i frysen så dem passade perfekt till fika denna sista lördagen i februari på stranden. Jag hade också gjort sockerfria snickers på detta receptet, Steg 1: 2 dl kokosolja 1,5 dl raw kakao 1 nypa flingsalt Steg 2: 2 dl crunchy jordnötssmör 2 msk kokosolja 1 liten näve saltade jordnötter Gör så här: Börja med Steg 1 och smält kokosoljan på låg temperatur i en kastrull. Vispa i kakaon och placera ett bakplåtspapper i en lagom stor form. Häll i chokladblandningen och strö över flingsalt. Ställ sedan in i frysen. Börja med Steg 2 genom att blanda eller mixa jordnötssmöret, kokosoljan och eventuellt lite kokossocker eller den där sirapen hon har med i sitt recept. När chokladen stelnat häller du över jordnötssmörssmeten och strör över de saltade jordnötterna. Ställ in i frysen igen och ta ut kakan när den stelnat och dela i bitar. (Kom ihåg att förvara den i frysen eller kylen, den smälter iväg annars.) Och så gjorde jag de goda chokladbollarna också men provade ha lite jordnötssmör efter ett tips av er läsare, smarr! Att baka vissa grejer socker och glutenfritt har faktiskt varit lätt... Även om jag inte lever helt sockerfritt eller glutenfritt nu så har jag dragit ner rejält på det utöver att ta bort kaffet och allt det där. Väljer lite mer noga när jag ska smaska på sånt. Och det har spelats fotboll i trädgården, sprungits på pokemonjakt, Charles har cyklat och jag sprungit bakom till och från en lekplats där barnen lekte och kaffet (för den som dricker det) inmundades i trädgården. En riktigt bra start på våren helt klart! Nu väntar mello-kväll! Peppen på programledareparet ikväll alltså!! Ha en fin lördag!