Okej detta receptet sparade jag ner i mobilen för över ett halvår sedan och jag har varit sugen på det typ varje dag sedan dess men inte kommit till skott till att göra det för jag tänkte att då äter jag nog upp hela smeten på en gång och ja... Det blev ungefär så för det blev SÅÅÅ GODA!! Inte lika nyttiga som snickersen och så eftersom de glutenfria cornflaksen (jag använde glutenfria specialflakes) inte är några med hälsofördelar direkt men men. Det får ses som lyxfika helt enkelt! Receptet är från min favorit SnacksbyCaroline som baka såå mycket gott! Ingredienser: Botten: 5 dl cornflakes (jag tog glutenfria special K flingor istället) 1,5 msk smält kokosolja 100 gram osötat jordnötssmör 1,5 msk agavesirap En nypa salt Choklad 25 gram jordnötssmör 60 gram mörk choklad, valfri kakaohalt Gör såhär: Botten: 1. Lägg cornflakes i en matberedare och mixa till ett smul. 2. Tillsätt kokosolja, salt, jordnötssmör och agavesirap. Mixa till en deg. 3. Tryck ut degen i en bakplåtsklädd form, ca 1 cm tjock. Jag tog en brödform, men jag fyllde den inte hela vägen. Choklad: 1. Lägg choklad och jordnötssmör i en skål och smält över vattenbad. 2. Bred ut den smälta chokladen på cornflakesmassan. 3. Strö över lite flingsalt. 4. Låt stelna i kyl. Försök att inte äta upp allt på en gång säger jag bara, haha.