Okej, okej, okej!!! Jag vet inte riktigt HUR jag ska förklara för er hur god denna smeten och kakan var men jag lovar att ni kan strunta fullständigt i att baka någon annan kardemummakaka med socker och mjöl efter att ni bakat denna för OMG vad god den var!! Det är Women Syncs semmelkladdkaka och jag tycker man kan äta den med sked direkt när den kommer ut ur ugnen, haha. Jag serverade den med lösvispad grädde och pyyyyttelite doftad florsocker men det sistnämnda kan man lätt skippa - tänker att man borde kunna göra den tjockare också så man kan lägga grädden i mitten och då är det nog HELT galet gott... Mmmm Ingredienser: 10 urkärnade dadlar 3 ägg 75 g smält äkta smör (oj här körde jag rumstemp insåg jag precis men det gick lika bra, haha) 2 dl mandelmjöl 1 tsk bakpulver 1,2 tsk vaniljpulver 1,5 tsk kardemumma 0,25 tsk salt Gör såhär: Värm ugnen till 175 grader. Kärna ur dadlarna och mixa tillsammans med resten av ingredienserna till en jämn smet. Smörj en form med kokosolja och häll i smeten. Grädda i ugnen i ca 8-12 minuter beroende på ugn och form. Vi hade inne i 14 minuter då vi använde en LITEN form. Har du en större "vanlig" form har du inne den kortare tid. Den är klar när kakan är fast i kanterna och kladdig i mitten (den kommer stelna till när den fått vara ute ett tag). Toppa med hackade mandlar och - om du vill - pudrat florsocker och servera med lösvispad grädde. MMMMM Är du mer av en chokladälskare? Då är deras magiska kladdkaka också ett recept att ge dig på, ha den inte inne för länge bara så du vågar köra riktigt kladdigt i mitten. SÅ HIMLA GOTT!