Idag var jag SÅ sugen på en riktigt krämig pasta och kom på att Rickard hade köpt hem sååå mycket grönkål så jag googlade grönkålspasta och hittade ett enkelt recept som smakade SÅ HIMLA GOTT. Alltså drööömmigt gott var det, mmmm. Jag kör alltid Barillas glutenfria spaghetti när jag ska gör spaghetti och den käkar barnen också faktiskt... Jag hittade receptet en googling bort, här på Köket. Ingredienser för 4 personer: 400 g pasta salt 1 gul lök 2 klyftor vitlök 2 msk smör 1 krm salt 250 g grönkål 2 dl crème fraîche 2 msk grönsaksfond 3 dl kokvatten 2 dl valnötter 2 dl parmesanost svartpeppar, nymalen Gör så här: Koka pasta i saltat vatten. Spara kokvattnet. Hacka lök och vitlök och stek i smör med 1 krm salt i några minuter. Addera grönkål och stek den mjuk. Häll på crème fraiche, fond och kokvatten från pastan. Hacka nötterna och tillsätt dem. Rör i parmesan och ta av från värmen. Rör i pastan som är nykokt.. Servera genast! Jag slängde i spenat också i mixen men mest grönkål och jag skippade faktiskt nötterna för dem glömde jag. Man kan toppa med citron också. Enjoy!