Alla recept jag provar är inte supergoda, många har sagt att fantastiska Women Syncs alla rawfoodbollar är supergoda och jag älskar deras tänk och sajt så jag tog för givet att de skulle falla mig i smaken - jag gjorde en rejäl sats av deras Kindness Cookie Dough Balls.... Men alltså nej det var inte gott för mina smaklökar tyvärr.... Jag försökte ha dem i kylen, i frysen och halvtina dem som tipset var och jag försökte blanda i raw kakao för att förtäcka dem till choklad cookies balls men nix. Dem var inte för mig. Så nu är jag tillbaka på detta receptet igen som jag verkligen ÄLSKAR - kör mycket jordnötssmör och kokosolja i dem och glutenfria havregryn numera. Detta är rawfoodbollarna som smakar chokladbollar så som jag vill ha dem. Chokladbollar med jordnötssmör 2 dl havregryn (eller glutefria havregryn) 7 st färska dadlar 1,5 msk kallpressad, rå kokosolja 1,5 msk jordnötssmör 0,5 dl kokosflingor 1 krm vaniljpulver (eller en vaniljstång) 1 krm salt 1 msk rå kakao kokosflingor (att rulla i) Mixa allt till en stor boll. Går inte smeten ihop späd ned kute vatten. Forma bollar och rulla i kokos. Håller upp till en hel vecka i kylen.