Godmorgon från en sen frukost och datorn för idag ska det jobbas minsann! Barnen är hos mamma och pappa och jag har en fullspäckad dag med coachingklienter, poddinspelning, bröllopsplanering för bröllop som flyttas till 2022 och ett annat som byter location (phu), stort mentorsamtal för en elev som gått klart sista kursen i Great Weddings Academy och nu ska få mentorcoaching i starten på sitt bolag och ett SÅ roligt samarbete med Åhléns som jag ska jobba med närmsta veckan, mer om det i helgen. Charles blev liksom aldrig riktigt förkyld men det har känts skönt att ha honom hemma ändå, August lite snorig och när han blir det så håller det oftast i sig tyvärr men idag såg det faktiskt bra ut, får väl se hur dagen utmynnar sig och om de kaaanske kan gå på fredag om de är symptomfria båda två idag hela dagen - och imorgon med såklart. Men de var SÅ taggade på lekdag hos mormor och morfar och började tjata vid 07 att få åka dit, win-win helt klart! Vi hade en mysig dag igår med, gjorde utflykt till den andra lekplatsen och lekte länge i trädgården, sådde det sista i pallkragarna och gjorde minipizzamackor på kvällen. En enkel, snabb klassiker här hemma som jag tror syrran kom på - man har alltid runda mackor i frysen och när orken tryter eller barnen önskar det så penslar men helt enkelt på ketchup och lägga på rester som falukorv, påläggspastrami eller skinka och sen på med majs och ost och in i ugnen. DINNER IS SERVED! Ja till barnen alltså - till mig blev det.... En skål med rå blomkål - hurra!! Har varit sugen på det sen i måndags så det passade perfekt! Åt såklart kvällsmat sen också efter min yoga - idag ska jag göra sista dagen på Yoga with Adriane och årets 30-dayschallange som heter breath... Tanken är att man ska yoga varje dag i januari men eftersom jag äntligen insett att jag gillar att träna olika saker så tar jag helt enkelt bara ett pass i taget när det är dags för mig att yoga och i år hann jag alltså klart i april. Förra året var jag klar i slutet på november så det säger ju enormt mycket om hur mycket fokus jag lagt på yoga i år, att verkligen ge mig den tiden. Och just "breath" har gått hand i hand med allt annat holistiskt jag gör så det passade perfekt. Här är ett annat småbarns-middagstips. Plåtmat med allt vad som finns hemma och en stor buffé att plocka av - spara sen alla grönsakerna till nästa dag att komplettera framtida måltider med eller så äter du upp dem själv med pulled chicken ovanpå. Jag serverade plåten och allt ovan i måndags och alla fick plocka vad de ville ha, sen hade vi över till igår med, perfekt ju. Potatisarna kokade jag i söndags och har haft kylskåpskalla - bara att plocka fram när det behövs och det gör ju att potatisen är nyttig istället för sockerliknande mat - perfekt för mig ju. Eller ja alla egentligen men vi får inte våra barn att äta potatis just nu, såå tråkigt. Älskar ju potatis, potatismos och framförallt all nypotatis i sommar... Mmmm Det var det - nu blir det fullt fokus på jobbet idag! Kul!