Hello torsdag! Jag har varit i Malmö en sväng, jobbat med bröllopen och fått otroligt många hejar-rop efter att de berättade att restriktionerna ska släppas 9 februari - HURRA! Sen har jag lämnat ett blomsterbud till en vän och fixat med Academyeleverna som drog igång nu VT.-22 och vips så var det dags att hämta barnen! Och vips så stramar det och svider i huden och det är dags att ömsa skinn - ahhh inte min favoritsak alls men let´s see hur resultatet blir, haha. Syns mest på riktigt nära håll så ingen verkar ha reagerat med panik än så länge när de sett mitt ansikte, haha. Nu har jag byggt en koja till barnen som de sitter i medan jag lagar middag, det blir pappas klassiska recept på ris med köttröra - ett av mina favoritrecept från min barndom som jag älskar än idag! Jag gör den på nötfärs men då gjordes den på blandfärs och sen kör man i ketchup och kaffegrädde, salt och svartpeppar! KLART! Och vi körde havreris till idag men det var ju såklart klassiskt vitt ris förr, ibland kör vi råris nu eller fullkornsris och vi kör ju alltid Felix ketchup med mindre salt och socker numera - så jag råkar veta att pappa kör i lite socker när han lagar idag, haha.... Och jag brukar steka champinjoner vid sidan av om vi har det hemma för det gör alltid pappa. Men det ville man ju inte äta när var liten, haha. Hur som - riktigt bra barn-tips när man vill variera sig från spaghetti och köttfärssås! Ha en fin kväll!