Hello måndag från denna magiskt enklar oc hgoda pastan jag slängde ihop idag här hemma... Kokade glutenfri spaghetti och stekte samtidigt vitlök i olivolja innan jag hällde i tomatkross, tomatpuré och lät det puttra under tiden... Avslutade med lite pastavatten och hällde sin av pastan och blandade i med halva minitomater och toppade med basilika, svartpeppar, burrata och lite parmesan. SÅ GOTT! Tack och lov att jag hade burrata hemma! Jag vabbar Charles här hemma idag, han var betydlig bättre igår men vaknade med lite lätt feber imorse igen och hostade som en tok och såg blek ut så det var bara att stanna hemma... Vi skickade till förskolan att August kom efter frukosten för han önskade mysfrukost med hela familjen eftersom vi inte fick till det i helgen. Sagt och gjort - vi prioriterade att först mysa alla fyra läääänge i vår stora säng och sen dukade vi upp och firade måndagsmorgon tillsammans. En fin start på aprils sista vecka! Man tar vad man har - jag gjorde äggröra till mig på gårdsägg här utanför Höllviken och mjölk från Speceributiken i Malmö som har Kolmagårdens fjällkomjölk och grädde som är ohomogeniserad och ytterst lätt lågpastöriserad... Mmmm... Bästa äggröran kan jag säga! Och årets första pioner har anlänt till min DAGG-vas... LIVET NU HÖRRENI!! Nu ska vi hämta upp August!