Hello från ett litet undantag.... Jag var nämligen TVUNGEN att prova äta en liten minisemla från Bagaren och Bonden i Malmö som ska vara typ de bästa i Skåne - och OJ så goda de var!! Ja det var helt klart värt det att gå loss på... Smakade på den där magiska, smöriga croissanten också och kände VARFÖR HAR JAG SLUTAT MED GLUTEN? DETTA ÄR JU DET GODASTE SOM FINNS I VÄRLDEN!!! Förra året när vi var i Sälen så bestämde jag mig för att under den veckan skita i ALLT och bara äta och leva skid-semester-life och det resulterade i total gluten- och sockerchock för hela kroppen men det var det tyyyp värt... Förutom en gigantisk finne i pannan som senare blev ett ärr - det var ju tråkigt och onödigt och rätt sjukt hur kroppen verkligen visade STOPP OCH BELÄGG genom att göra en finne som var stor som en BÖLD i min panna, haha... VI ska ju åka till Sälen vecka 8 i år igen med hela min familj och eftersom min kära svåger Alex är med som är den bästa kocken jag vet så får jag nog lätta på hur jag ska tänka med kosten också även då för jag vill NJUTA av nybakade scones, otrolig pasta, chokladbollar och kexchoklad så som jag tycker en skidresa ska vara. Det får va en veckas total paus då - har jag tur pallar jag göra en gurkmejashot om dagen samt någon grönkålssmoothie att boosta upp med (för det sket jag helt i fjol...) för att få ett sånt där ärr att försöka jobba bort under ett års tid efter var ju rätt störigt... Jaja, vi får se. Men just idag var iaf Bagern och Bondens magiska bakverk SÅ värt det. Smarr!